Kaikki katetreista

LoFric-katetrit

LoFric-katetreja on kolmea eri tyyppiä, joista jokaisessa on erikoispinta, joka muuttuu kasteltaessa liukkaaksi. Tämä tarkoittaa, että sen käyttö on helppoa ja turvallista.

LoFric-katetri on omassa pakkauksessaan oleva putki, joka kastellaan itse veteen ennen käyttöä.

LoFric Primo on erikoispakattu katetri, jonka mukana tulee pieni vesipussi, joka puhkaistaan puristamalla (hauska tehdä!), ja joka kastelee katetrin kokonaan niin, että sitä voi käyttää, kun on odottanut 30 sekuntia.

LoFric Sense on katetri, joka on suunniteltu nimenomaan tytöille. Myös tässä katetrissa on pienen pakkauksen sisällä vesipussi, jota puristamalla saat katetrin kastumaan. Sinun ei tarvitse odottaa lainkaan, voit katetroida samantien!

LoFric Hydro-Kit on hieman kuin LoFric Primo, sillä siinä on oma puhkaistava vesipussi, mutta tässä on lisäksi oma pussi pissaa varten, joten sitä voi käyttää myös paikoissa, joissa ei ole vessaa lähellä. Loistavaa!

Ota meihin yhteytt

Ota meihin yhteyttä


Ota meihin yhteyttä käyttämällä seuraavaa sähköpostiosoitetta

info.fi@wellspect.com

 
Nopeasti viisaaksi

Nopeasti viisaaksi


Kun lapsi aloittaa koulunkäynnin, kysy, voiko koulu järjestää yhteen WC-koppiin ylimääräisen kaapin. Kaappia voidaan käyttää katetrien ja muiden välineiden säilyttämiseen.

 
048